Bli medlem i Järfälla GK

Bli medlem i en golfklubb i Järfälla!
Nu får du chansen att bli medlem i en golfklubb i Järfälla med spelmöjlighet på Viksjö Golfklubb! Med ditt medlemskap kan du även gästspela på övriga banor i Sverige. Ev. spel- och hcp-restriktioner varierar från bana till bana.

Järfälla Golfklubb invaldes som medlem i Svenska Golfförbundet hösten 2005 och innehar sedan december 2007 ett fullvärdigt medlemskap, M1 i SGF. Syftet är att ge fler golfare i Norr/Västerort möjlighet till ett medlemskap i närheten av där de bor. Spelrätt erbjuds i första hand på Viksjö GKs 9-hålsbana. Spelrätten avser reducerad greenfee, antingen via dagsgreenfee eller årsgreenfee.

Medlemsavgift
Medlemsavgiften för 2017 är 1.100 kr för seniorer fr.o.m. 22 år och endast 650 kr för juniorer t.o.m. 21 år. OBS! Ingen inträdesavgift eller medlemslån. Medlem har rätt att utnyttja Viksjö Golfklubbs övningsområden (2 puttinggreener och 2 pitchinggreener), klubbhus och omklädningsrum utan extra kostnad.

Antal medlemmar
Intresset för Järfälla Golfklubb är stabilt. Ca 1.000 personer är f.n. medlemmar i klubben. För 2017 gäller att det finns plats för 1.200 medlemmar varav 240 st juniorer.

Årsgreenfee för endast 1.195 kr!
Vi fortsätter med att erbjuda årsgreenfee för endast 1.195 kr! (Ord. pris 2.500 kr) Juniorer betalar endast 745 kr! (Ord. pris 1.750 kr) Det innebär att du som Järfällamedlem har tillgång till obegränsat spel på Viksjö GKs trevliga 9-hålsbana för endast 2.295 kr (juniorer 1.395 kr). Start får ske alla dagar och tider, även helger under hela 2017. 9-hålsbanan har sommargreener i princip året runt!

Greenfee på Viksjö GKs 9-hålsbana för medlemmar i Järfälla GK
För 9 hål betalar seniorer en reducerad greenfee på 125 kr (ord. pris 175 kr) och juniorer 65 kr (ord. pris 90 kr). För hel dag betalar seniorer en reducerad greenfee på 175 kr (ord. pris 225 kr) och juniorer 90 kr (ord. pris 115 kr). Bokning av starttider kan göras med samma regler som för medlem i Viksjö GK. Vid 18-håls spel går det att boka starttider för båda varven.

Greenfee på Viksjö GKs 18-hålsbana för medlemmar i Järfälla GK
Erbjudandet från 2016 kvarstår även 2017. Seniorer betalar för 18 hål en reducerad greenfee på 350 kr (ord. pris 450 kr) vid spel helgfria vardagar. Juniorer betalar 175 kr (ord. pris 225 kr). Bokning av starttider kan göras med samma regler som för greenfeegäst.

Utbildningsverksamhet
Medlemmar i Järfälla GK erbjudes möjlighet till både nybörjar- och vidareutbildning av auktoriserade tränare.

Vill du bli medlem klickar du här >>>

OBS! Ett medlemskap i Järfälla Golfklubb ger ingen förtur till medlemskap i Viksjö Golfklubb. Däremot finns ett nära samarbete mellan klubbarna och en ambition att göra medlemskapet i Järfälla Golfklubb attraktivt på olika sätt.

Välkommen med din ansökan som medlem i Järfälla Golfklubb!